2012.11.09.
11:31

Tippek a mai napra: legyen a szódabikarbóna az új arcradírod!

225807_220952548033819_1336325789_n.jpgA szódabikarbóna szuper lúgosító és intenzíven hámlaszt. Mindenféle drága, kemikáliákkal teli, ’’jó isten tudja, mi van benne’’ arcradírok helyett maradj csak a szódabikarbónánál. Fillérekért csodálatos eredményt kapsz ennek a tiszta és olcsó anyagnak a használatával. Érzékeny illetve szárazz bőrre természetesen radírozó tulajdonsága miatt heti egyszeri alkalomnál gyakrabban nem ajánlott. Az én arcbőröm kevésbé érzékeny ilyen téren, így én gyakrabban használom. Viszont az alkalmankénti, szokásos arcradírozáshoz mindenkinek bátran ajánlom. Vizezd be az arcodat (miután a sminket előzőleg már eltávolítottad), majd szórj a kezedbe egy szűk tenyérnyi szódabikarbónát, és vidd fel a nedves arcbőrre. Szép óvatosan radírozd körbe mindenhol. Hagyd ki a szemkörnyéki részeket és ügyelj arra, hogy a szád jól be legyen csukva. :) Öblítsd le az egészet langyos vízzel, töröld szárazra, és élvezd a pihe-puha, friss arcbőr érzését! Máris egy lépés, amivel sok egyéb vegyi anyagot illetve rengeteg pénzt megspórolhatunk! A módszer Glam Maker sminkmester tündérünk által jóváhagyott, így bátran merem nektek én is javasolni!

face washing (2).jpgKezdjetek el spórolni kozmetikumok terén is, ahol lehet, és vegyetek csak olyan termékeket, amelyek valóban megérik a pénzünket. Szilvi ebben is segít nekünk! Az én filozófiám az, hogy drága fogyókúrás turmixok illetve diétás pudingok helyett vegyél egy almát, vagy dobj össze egy banán pudingot. A másik oldalon pedig azt vallom, hogy ne vegyél meg egy olcsóbb mesterséges édesítőszert, ami hónapokig elég, hanem helyette drágábban ugyan, de vásárolj tiszta juharszirupot, vagy termelői mézet, mert a minőség itt behozza az árát. A Glam Maker ugyanezt a szemléletet képviseli, csak ételek helyett a kozmetikumok világában. Legyünk szépek kívül-belül, fogj egy almát és mosd meg a pofidat szódabikarbónával!

Szólj hozzá!

Címkék: titkok tippek a mai napra

A bejegyzés trackback címe:

https://eddmagad.blog.hu/api/trackback/id/tr334898654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása