2012.11.07.
10:12

Tippek a mai napra: mozdulj meg!

getupandmove.jpgHa csak 10 percet is, de minden nap sportolj egy picit. A táplálkozásnak kiemelten fontos szerepe van az egészségünk megőrzésében illetve helyreállításában, ám a mozgás az, ami a bevitt, elfogyasztott tápanyagokat a megfelelő helyre eljuttatja. Ehetünk mi bármilyen egészségesen, ha a vitaminok, ásványi anyagok és fitokemikáliák nem jutnak el oda, ahol arra szervezetünknek a helyes működéséhez szüksége van.

Nem kérlek arra, hogy minden nap munka, iskola után az edzőteremben töltsd a maradék kis szabadidődet is. Nekem például a nap végén végzett sportolás sosem volt az erősségem, így inkább reggel edzem egy picit. Ha eddig azért nem mozogtál, mert azt gondoltad, hogy egy 10 perces torna semmit sem ér, akkor itt az idő, hogy változtass szokásaidon, mert igen is, 10 perc rengeteget számít. Főleg azoknál, akik egyébként nincsenek hozzászokva a rendszeres mozgáshoz.

Csak csinálj meg 3X15 fekvőtámaszt vagy felülést, és máris sokat tettél, viszont csak pár percet rabolt el a napodból. Keress youtube-on rövid, 15-30 perces jóga vagy kardio programokat (segítségképpen belinkeltebb alább párat), és láss hozzá.

Egy kis mozgás minden nap feltölt majd, kevésbé leszel fáradékony, jobban és mélyebben fogsz aludni, ellenállóbb lesz szervezeted és vigyáz az alakodra is, továbbá nagyon jó eszköz lehet a csontritkulás megelőzésében is!

Csak 10 percet adj magadnak! Megéri, meglátod!

Videók:

Hasizom

Jóga kardió

Has

Kar

Csí

10 perc kardió

Szólj hozzá!

Címkék: titkok tippek a mai napra

A bejegyzés trackback címe:

https://eddmagad.blog.hu/api/trackback/id/tr344894319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása