2013.05.07.
12:43

Francia Cassoulet

217590_563071233723797_1029092454_n.jpgHa szereted a gulyást, akkor ezt is fogod! Könnyebb, de tartalmas! Imádom a kakukkfüvet, ebben pedig nem sajnáltam. :)

2-3 adag

1 vöröshagyma

4 gerezd fokhagyma

2 répa

2 zellerszár

1 konzerv fehér bab (most levével)

1/4 pohár sűrített paradicsom

2 pohár zöldségleves alaplé v. víz

2 tk szárított kakukkfű

2 tk petrezselyem

2-3 paradicsom (feldarabolva)

Lépések:

1. Párold meg a hagymát és a fokhagymát vízen vagy zöldségleves alaplén.

2. Add hozza a felkarikazott répát és zellerszárat, öntsd fel folyadékkal, sózd meg picit es fedő alatt párold puhára.

3. Végül mehet bele az összes többi, melegítsd össze és készen is vagy.

Szólj hozzá!

Címkék: leves receptek

A bejegyzés trackback címe:

https://eddmagad.blog.hu/api/trackback/id/tr265286298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása