2013.04.30.
16:24

Mexikói Ragu

941003_562117923819128_1921184400_n.jpgAzt nyilván már tudjátok, hogy imádom a babot és a mexikói ételeket, és talán ebben a formában a legjobban! Fűszeres és krémes! Nyammm!

2-3 adag

1 fej vöröshagyma

3 gerezd fokhagyma

1 piros pritaminpaprika

1 cukkini

1 konzerv vörös bab

1 konzerv kukorica

1 konzerv darabolt paradicsom

3-4 ek sűrített paradicsom

1 tk őrölt kömény

1 tk füstölt v. normál pirospaprika

Chili

1/3 pohár nemes élesztőpehely

Növényi tej

Lépések:

1. A felaprózott hagymát és fokhagymát párold meg vízen vagy zöldségleves alaplén.

2. Add hozzá a felkockázott paprikát és cukkinit, sózd meg és öntsd fel pici folyadékkal. Fedő alatt párold össze.

3. Végül mehet bele a lemosott bab és kukorica, utána a paradicsom konzerv, a sűrített paradicsom és a fűszerek.

4. Öntsd fel annyi növényi tejjel, amennyivel elegendő szószt kapsz, de még nem levest!

5. Add hozzá az elesztőpelyhet és ízesítsd még sóval, ha szükséges.

Tálaláskor lime vagy citrom levével locsold meg!
Az egész megvan 15 perc alatt!

Szólj hozzá!

Címkék: receptek főétel

A bejegyzés trackback címe:

https://eddmagad.blog.hu/api/trackback/id/tr385257893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása