Fejedelmi vacsora: gomba steak, burgonyapure, zöldség gravy.
Gomba Steak:
Sózd be a gombát. Egy serpenyőben keverj össze pici vizet/zöldséglevest szójaszósszal, vörösborecettel, fokhagymaporral, kakukkfűvel és felszeletelt vöröshagymával. Fedő alatt párold össze!
Burgonyapüré:
Főtt burgonya, só, növényi tej összemixelve.
Zöldség Gravy:
Bármilyen fagyasztott zöldséget vízzel vagy zöldséglevessel párolj össze.
1 ek kukoricakemenyitőt keverj össze 1 pohár növényi tejjel, 2 ek mustárral, 1 ek juharsziruppal vagy mézzel és pici zöldfűszerrel.
1/4 pohár nemes elesztőpehely is mehet bele, ha van.
Öntsd hozzá a zöldségekhez és forrald össze, míg besűrűsödik.
Vendégeknek is bátran merném kínálni! :)