2013.04.28.
18:42

Tabbouleh

photo.jpgMa quinoára szavaztam egy fehérjedús, vasban gazdag és gluténmentes verzió kedvéért, de készítheted bulgur búzából vagy kuszkuszból is.

Adtam hozzá:

bazsaliklmot

metélőhagymát

mentát

shalott hagymát (vagy lilahagymát)

uborkát

paradicsomot

fokhagymát

lime levét (vagy citrom)

pici szójaszószt

 

Darabolj össze mindent jó apróra és alkalmazz ízlésednek megfelelő mennyiségeket mindenből.

photo-1.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: receptek vacsora előétel

A bejegyzés trackback címe:

https://eddmagad.blog.hu/api/trackback/id/tr815251335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása