2013.04.28.
19:09

Mustáros Csicseriborsó

photo-5.jpg
Imádom a csicseriborsót és talán ez az, ahogyan a legjobban imádom! Mustáros, fűszeres, pikáns! Gyors tavaszi ebédnek tökély!

1 adag

1 konzerv csicseriborsó (vagy 1/2-2/3 pohár száraz megfőzve)

1 ek szójaszósz

1 ek mustár (Alnatura, DM-ből)

1/2 ek fokhagyma granulátum

1/2 ek vöröshagyma granulátum

1/2-1 ek juharszirup v. méz

Pár csipet cayenne bors

Egy serpenyőbe önts pici vizet vagy zöldségalaplét, add hozzá a fűszereket, a szójaszószt, a juharszirupot vagy mézet! Mikor forr, add hozzá a konzerv vagy főtt csicseriborsót. Forgasd össze majd tálald valamilyen zöld salátán vagy spenótos barnarizsen!

Szólj hozzá!

Címkék: receptek vacsora főétel

A bejegyzés trackback címe:

https://eddmagad.blog.hu/api/trackback/id/tr505251403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása