2012.11.28.
21:01

Vacsora hétköznap

IMG27112012204319.jpgMost itt ’’titokban’’ gyorsan megosztom veletek a mai, gyors, isteni finom vacsinkat, mely rendesen bővelkedett vitaminokban, ásványi anyagokban, fehérjében, komplex szénhidrátokban és némi hasznos zsírban is. Egyik nagy kedvenc ez a felhozatal nálunk. Ha nincs más ötletem, akkor egyszerűen ezt választom. Sosem unjuk meg!

Szóval a menü egy tipikus, mexikóis menü, akár reggelire is tökéletes egy nagy alvás és késői ébredés után, hétvégén. Valahogy erről az ételről mindig a híres-neves Dallas Ranch jut eszembe, annyira vidéki és cowboy-os az egész. Ettől mindig jó kedvem lesz és mindig jól lakom!

A tányérodat oszd 4 részre és élvezd az ízeket:

#1: Sült burgonya sóval, szárított oregánóval, fokhagyma és vöröshagyma granulátummal fűszerezve. Az elkészítés részleteit itt találhatod.

#2: Tofu ’’rántotta’’, melyhez a receptet itt olvashatod.

#3: Sült babkrém:

Ehhez párolj meg felaprózott vöröshagymát bő vízen. Majd add a serpenyőbe a villával, durvára összetört vörös babot (konzervből). Adj hozzá még pici vizet, ha szükséges. Fűszerezd őrölt köménnyel, piros paprikával, chilivel, sóval, és borssal.  

#4: Guacamole saláta: Amely ma nem is igazi guacamole volt, hanem csak paradicsom, avokádó és lilahagyma apróra darabolva, sóval meghintve és citromlével ízesítve.

Az egészet persze csípős Tabasco szósszal jól meglocsolva ettük, mert mi nagyon szeretjük a csípőset!

Szuper kedvenc vacsora volt. Remélem, páran kedvet kaptok hozzá!

2 komment

Címkék: titkok

A bejegyzés trackback címe:

https://eddmagad.blog.hu/api/trackback/id/tr634932476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ratane 2012.12.04. 19:57:07

Hát, egy nagy-nagy köszönet ezért a tofus dologért. :D *jóllakottan simogatja a tele pocakot*
süti beállítások módosítása