Most itt ’’titokban’’ gyorsan megosztom veletek a mai, gyors, isteni finom vacsinkat, mely rendesen bővelkedett vitaminokban, ásványi anyagokban, fehérjében, komplex szénhidrátokban és némi hasznos zsírban is. Egyik nagy kedvenc ez a felhozatal nálunk. Ha nincs más ötletem, akkor egyszerűen ezt választom. Sosem unjuk meg!
Szóval a menü egy tipikus, mexikóis menü, akár reggelire is tökéletes egy nagy alvás és késői ébredés után, hétvégén. Valahogy erről az ételről mindig a híres-neves Dallas Ranch jut eszembe, annyira vidéki és cowboy-os az egész. Ettől mindig jó kedvem lesz és mindig jól lakom!
A tányérodat oszd 4 részre és élvezd az ízeket:
#1: Sült burgonya sóval, szárított oregánóval, fokhagyma és vöröshagyma granulátummal fűszerezve. Az elkészítés részleteit itt találhatod.
#2: Tofu ’’rántotta’’, melyhez a receptet itt olvashatod.
#3: Sült babkrém:
Ehhez párolj meg felaprózott vöröshagymát bő vízen. Majd add a serpenyőbe a villával, durvára összetört vörös babot (konzervből). Adj hozzá még pici vizet, ha szükséges. Fűszerezd őrölt köménnyel, piros paprikával, chilivel, sóval, és borssal.
#4: Guacamole saláta: Amely ma nem is igazi guacamole volt, hanem csak paradicsom, avokádó és lilahagyma apróra darabolva, sóval meghintve és citromlével ízesítve.
Az egészet persze csípős Tabasco szósszal jól meglocsolva ettük, mert mi nagyon szeretjük a csípőset!
Szuper kedvenc vacsora volt. Remélem, páran kedvet kaptok hozzá!