2013.04.28.
19:24

Aszalt Paradicsomos Fehérbab Krém

photo-8.jpgIsteni krémet kreáltam! Hajnal 2-kor jutott eszembe. :) Szokásos!

2 adag

1 konzerv fehérbab

1 pohár aszalt paradicsom (nem olajban csücsülős, hanem száraz)

1/2 tk fokhagyma granulátum

1/2 tk vöröshagyma granulátum

1/2 tk őrölt kömény

1/2 tk füstölt pirospaprika

1/3 pohár nemes élesztőpehely

1 ek vörösborecet

 

Lépések:

1. Az aszalt paradicsomot áztasd be forró vízbe 15 percre, hogy könnyebb dolga legyen a turmixgépednek.

2. Ezután mindent turmixolj össze annyi növényi tejjel vagy vízzel, amennyi a krémes állag eléréséhez szükséges.

Ha nincs aszalt paradicsomod, használj helyette esetleg pár evőkanál sűrített paradicsomot!

Mi uborkával és kukorica waffellel ettük, de szerintem rozsos pirítóssal lehet a legjobb. Plusz hosszúkásra szeletelt répával, zellerszárral, uborkával mindig tökéletes tv előtt ülős nasi! :)

Szólj hozzá!

Címkék: reggeli receptek vacsora előétel

A bejegyzés trackback címe:

https://eddmagad.blog.hu/api/trackback/id/tr685251429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása